TWILIGHT EVENTS

REVELION BUCURESTI

ADRESA

Str. Montreal, nr. 10, București

ZONA

Piata Presei (Incinta Pullman Hotel 4*, salon New York, Word Trade Center)

REZERVARI

0732506611

PRET

390 LEI LAST MINUTE

REVELION 2022

Vino sa petreci Revelion 2022 la Twilight cu dans si voie buna! Te invitam sa petreci noaptea dintre ani intr-o locatie exclusivista, alaturi de cei dragi..
Petrecem cu cei maii buni solisti LIVE (cu repertoriu romanesc si international) si o atmosfera de neegalat.

Meniul va fi unul special cu delicioase preparate culinare, vom dansa si vom fredona melodii alaturi de MIHAELA CIOBANU, LUCIAN DARIE, RALUCA DAN, vom numara secundele pana la noul an si vom imparti multe alte surprize pe care le pregatim pentru noaptea dintre ani!

Cină festivă meniu la farfurie, open bar in regim nelimitat. Parcare gratuită.

Numaratoarea inversa a inceput! Locuri limitate!!! Te asteptam cu mare drag sa petrecem impreuna cea mai asteptata seara dintre ani! Distractia si voia buna sunt cartea noastra de vizita! Nu mai sta pe ganduri si rezerva un loc!

PROGRAM ARTISTIC LIVE

MIHAELA CIOBANU, LUCIAN DARIE, RALUCA DAN

REVELIONUL COPIILOR - 249 LEI

Supraveghetor/ animator, proiector desene/ filme, boxe muzica speciala, loc special amenajat in sala alaturata petreceri de Revelion pentru adulți.
Meniu
Mini burgheri, mini pizza, degetele de pui, cartofi prăjiți, mini prăjiturele, soft drinks

GALERIE FOTO TWILIGHT EVENTS

GRATUIT CIORBA DE POTROACE 1 IANUARIE 2022

Cum petrecerea a fost pe cinste va invitam la o gustoasa ciorba de potroace de 1 IANUARIE 2023 (ca remediu pentru marea mahmureala!:) Este placerea noastra sa va invitam si sa va servim in mod GRATUIT ( la Old Mike Pub, str. Morilor nr 46, sector 3, zona Timpuri Noi), cu traditionala ciorba de potroace ( exclusiv pentru clientii din seara revelionului!). Este musai sa incercati!
„Potroaca înseamnă sărătură, o zeamă reparatorie de după nopţile cumplite ale Valaho-Balcaniei, care scoate veninul din beţivi, mahmureala din naşi şi untul din bucătari. E ciorba dimineţilor obosite şi înfrigurate de excese, panaceul valah, dezintoxicant al râurilor întunecate de rachiu şi de vin ce poluează noaptea perversă, sardanapalică şi aventuroasă a nunţii. Când guşti, trebuie să-ţi simţi coroana de păr zbârlindu-se. Închizi ochii şi strângi fălcile, aşteptând atent să vezi ce se întâmplă. Sorbitura acră şi fierbinte îţi răcoreşte deodată arşiţa lăuntrică. Şi atunci simţi nevoia să mai guşti o lingură, şi-apoi încă una, şi-ncă una”, descrie profesorul Curelea ciorba petrecăreţilor pe blogul său Moldova Culinaria.

Vrei sa faci o rezervare pentru REVELION?
Contacteaza-ne on line!

sau suna

0732506611